Av og til skal du unne deg en god opplevelse!

En god følelse er noe du skal ta vare på. Framgang gir ny energi til å fortsette. God-følelsen er selve bekreftelsen både bevisst og ubevisst på at du er på rett vei og at målet kommer til deg.

Det handler ikke om å bare gjøre de riktige tingene bevisst, men ubevisst.

Coaching med NLP og TLT i prosessen: Creating Your Future endrer noe i vårt ubevisste sinn så vi ahndler annerledes i gitte situasjoner – bevisst. Og det er en fantastisk glede å oppleve at du lykkes.

Nå er det 3 måneder siden jeg startet veien mot min nye idealvekt. Jeg er i rute og litt bedre enn skjemaet.

Jeg kaller det ikke for slanking, for det har for meg en negativ ladning av noe jeg MÅ gjøre. Ved å coache meg selv og lære mitt ubevisste sinn noen sannheter, så er det helt naturlig for meg å miste en del kilo, og å komme i litt bedre form.

Lørdag tok jeg en liten tur (det ble flere timer) i butikker med klær for mannfolk. Helt alene. Det var virkelig gøy. En fantastisk hærlig opplevelse. Jeg er ennå ikke i mål, men det nermer seg. Mine bukser er etter hvert blitt litt romslige og ukomfortable. Skjorter henger som en sekk, og jakker som var stramme har nå veldig god plass.

Jeg hadde gjemt på en liten hemmelighet… I kles-skapet hadde jeg en fin bukse som var for god til å kaste, og som jeg har unngått å sende til gjenvinning. Helt OK i forhold til dagens farger og snitt. Men, jeg har jo ikke fått beina nedi den på mange år (20)…

Nå passer den perfekt.

Så jeg lurte på hvilken størrelse jeg kunne bruke av det som var i butikken. En kjempefin opplevelse. Jeg virkelig nøt følelsen av å dra på det ene plagget etter det andre for å finne riktig passform, og oppdage at endringen var enorm.

Tidligere vat skjortestørrelse XL av og til i trangeste laget…. Nå er L helt OK.

Og livvidden – buksevidden er 5 tommer mindre…

Nå skal det jo noen flere kilo av enda, men en del av prosessen er å kjenne den gode følelsen og ta vare på den hver dag. Glede seg over å kjenne følelsen av å være litt lettere dag for dag. Å gå opp en lang trapp uten å bli anpusten. Gå en halvtime fort uten å kjenne ubehag.. Hærlig.

Har du lyst til å gjøre noe med dine kilo?

Denne type Coaching gjør bare godt for din kropp. Ingen medikamenter, ingen piller, ingen diett, ingen helsestudio med trening. Spis helt normal mat og bitte litt mer fysisk aktivitet, Nøkkelen er forståelse av sin egen kropp, hvordan den forbruker den energien den blir tilført og ubevisstgjørelsen av hvordan dine sanser skal reagere i de ulike situasjoner der inntak av energi i dag er normalt.

Kroppsvekten vil alltid være er produkt av hvor mye energi som tilføres og forbrenningen.

Dietter virker, jeg har forsøt det tidligere. Trening virker, jeg har forsøkt det men ble bare enda mere sulten. NLP endret hvordan mine sanser sender de impulser til hjernen som gjør at jeg MÅ spise. Og av en eller annen grunn så får jeg lyst til å gå en tur…

Bestill time eller meld deg på kurs hos Skartland NLP Coaching & Kurs.

97775816 post@skartland.no www.facebook.com/DinMasterCoach

Coaching også via Skype.

Kåre Skartland