Hei!

Pr. 01.01.2021 har jeg ikke fast kontor pga.Korona epedemien. 

Er du en bedrift, så kommer jeg til deg, eller vi tar en prat på telefon/nett. 

Er du privatperson avtaler vi time på nett, eller jeg ordner kontor for din første timebestilling. 

Jeg erfarer at coaching via nett er en fullgod og effektiv måte å hjelpe mennesker som er innstillt på en endring. Jeg har gode datasystemer som gjør det enkelt og trygt å gjennomføre samtaler på nett med Video-overføring. 

Noen syns det er vanskelig å komme til ett kontor, eller du vil kanskje ha en samtale når det passer deg best? og du har PC/Mac/Nettbrett/ipad/smart-telefon? Jeg har kort venteliste, normalt vil du få time i løpet av 2 dager. Jeg reserverer alltid noe tid for akutt-samtaler (da må du ringe og avtale) 

 Hvordan? Du bestiller time, enten ved å sende en SMS, Ringe, eller du kan gå inn på min bestillingsside og velge dag og time (45 min) selv. Jeg sender deg en mail med info og link til samtalen. 5 min. før samtalen starter kan du logge deg inn via den tilsendte linken og betale for timen via Vipps eller Bankoverføring. Jeg har også andre betalingsløsninger ved behov. 

 Bestilling av Nett-Coaching eller Kontor-coaching kan du gjøre på denne linken: 

Nett-bestilling: Klikk her Eller send SMS / ring telefon 97775816. 

Kåre Skartland 

Sertifisert NLP Master Coach