Jeg tilbyr flere spennende kurs for næringsliv innen Kommunikasjon og Motivasjon.
Motiverende Ledelse passer for både toppledere og mellomledere, og kurset gir tilgang til 2 spennende analyser Kommunikasjonsanalyse og Motivasjonsanalyse.
Analysene er utviklet etter faglig innhold i de sertifiseringene som jeg har, og passer godt inn i kurset. Kurset vil gi grundig kunnskap og trening i å kommunisere på en positiv måte som leder, slik at dine medarbeidere/kollegaer forstår din kommunikasjon på en enda bedre måte. Kursdeltagere trener på å avdekke hva som motiverer den enkelte og hvordan kommunisere for å skape motivasjon hos flest. Kurset går over flere uker med en ukentlig samling a 3 til 4 timer.
Pris etter avtale.

Coaching for ledere – gir et spennende tilskudd til din hverdag som leder. Du har kanskje opplevd at du skulle hatt noen å lufte tanker med? en sparringspartner? en som har erfaring og kan stille de spørsmål som åpner din horisont og spisser dine planer? Lage gode strategier?
Eller du har kanskje en vanskelig samtale med ansatte? trenger du en bisitter som du kan samtale om utfordringer etterpå? eller i forkant?

Coaching for dine ansatte?
Din bedrift kan kjøpe et fast antall timer pr år som jeg reserverer for dine ansatte. Du får de timene til en fast rimeligere pris og vi gjør en avtale på hvordan dine ansatte skal kunne benytte seg av timer. Coachingen kan hjelpe dine ansatte til en bedre hverdag både på jobb og privat.

Kommunikasjonskurset «Hører du jeg vinker og Ser du hva jeg sier» er ett grunnkurs i kommunikasjon beregnet på ansatte og selgere.

Ta kontakt for avtale som kan gi deg en positiv opplevelse av muligheter.